Home > Diverse > Find SEO virksomhed i Århus

Find SEO virksomhed i Århus

Stort set alle virksomheder har en hjemmeside og håber på at den vil give dem flere kunder. Hvad mange desværre ikke ved er, at det ikke er nok at have en flot hjemmeside med alle de nyeste gimmick. Den skal også kunne findes af Google og Google skal syntes at den skal være relevant og sætte den på side 1 og helst øverst på side 1. Statistikkerne viser, at hvis en mulig kunde søger, det kan f.eks. være at de Google søgeoptimering Århus, så skal du ligge i top 3 for at den mulige kunde klikker på din hjemmeside og du har chancen for at få kunden. Ligger du længere nede eller måske endda på side 5, er det ikke via det søgeord, at dine kunder finder dig og du får ikke salget. Groft sagt kan man sige, at salget går til den der er bedst til SEO. Ikke til den der er har det bedste og billigste produkt.

Start med en SEO analyse

Det allerbedste er at få lavet en SEO analyse inden du får lavet en hjemmeside og på baggrund af den laves hjemmesiden. Hvis hjemmesiden allerede er lavet, er der en risiko for at der skal laves dobbelt arbejde, da der er stor sandsynlighed for at samtlige tekster skal omskrives og det kan være et kæmpe arbejde, hvis der f.eks. er mange hundrede undersider med kategorier, underkategorier og produkter i alle farver. Det vil være meget nemmere at skrive teksterne rigtigt fra starten og bygge hjemmesiden op, så den er optimeret korrekt. 

Hvad er SEO egentlig?

SEO, eller søgemaskineoptimering er det arbejde der ligger forud for at søgemaskinerne, dvs. Google finder dig og vælger at placere dig øverst. Det gør de på baggrund af flere hundrede parametre, hvor af indholdet af teksterne er en af parameterne. En anden er linkbuilding. Det er vigtigt at der i teksterne er links, der leder ind og ud. Det kan være til andre hjemmesider eller til andre sider på din hjemmesider. Hvis du f.eks. sælger tøj, kan det være links til andre tøjgrupper eller noget der passer specielt godt sammen med det, kunden kigger på lige nu. Links fra aviser og andre store hjemmesider med megen trafik, er gode links at have, da Google anser dem for vigtige.