Home > Diverse > Tre gode råd til lejlighedsrenoveringen

Tre gode råd til lejlighedsrenoveringen

De er de færreste der ikke på et eller andet tidspunkt har gået og været lidt træt af måden der så ud på i lejligheden. Om det er fordi lejligheden er gammel og i virkeligheden lidt noget sjusk, eller om det bare er fordi der skal ske noget nyt er ikke til at sige.

Men hvis du går med overvejelser om en hurtig renovation at \’hytten\’, så er der tre gode råd at hente herunder, der gerne skulle gøre det hele lidt nemmere og lidt billigere! 

Renovation af lejlighed – det behøver ikke at være dyrt

Mange forbinder det der med at renovere sin lejlighed med noget der som minimum skal koste over 20.000 kroner – men sådan behøver det slet ikke at være, hvis du bare gør dig en smule research før du kaster dig ud i projektet. 

Maling – det gør forskellen

  • Hvis du sidder på en gammel lejlighed hvor almen slid nok i virkeligheden er det største problem, så vil du blive overrasket over hvor meget forskel det gør, lige at friske det hele op med en omgang hvid maling (hvis det selvfølgelig er den farve du gerne vil have). Det er tit, specielt hvis man bor i nogle omgivelser der er- eller har været et rygerhjem, at hvid maling falmer en smule over mange år – gør dig derfor den tjeneste at start med en omgang maling, før du booker håndværkerne.

Fodlister: billige, pæne og smartere end du skulle tro

  • Fodlister er måske ikke det første der springer frem i hovedet på dig, når du tænker renovation. Men hvis du har det som nogle mennesker kalder et værre ledningerod, kan du faktisk slå to fluer med ét smæk på den her. Mange moderne fodlister kan afmonteres og tages på igen. Så ved at skifte dine lister får du både mulighed for at kunne sætte et nyt udtryk på din lejlighed, men også lige få ryddet de værste ledninger af vejen.

Gulvet, hvordan ser det ud?

  • Der er nogle gamle lejligheder, hvor der har været lidt ekstra mange mennesker oppe igennem tiden, hvor det gamle trægulv virkelig er begyndt at se lettere forfaldet ud. Hvis du er et sandt gør det selv menneske kan du prøve at give det en omgang med sæbe og skrub – men der er altså ingen skam overhovedet i at ringe efter nogen der kan komme ud med en gulvsliber og pudser og give det gamle gulv nyt liv.