Home > Diverse > Den perfekte lampe til børneværelset

Den perfekte lampe til børneværelset

Børneværelset

Når man går i gang med at indrette et børneværelse, er der mange ting man skal tænke på. Det handler ikke kun om hvad du kan lide og at få designet noget der passer til din stil, og heller ikke til resten af huset. Alle børn er forskellige og derfor skal man vælge noget der afspejler deres personlighed, men også deres ønsker. Børn tænker ikke over hvad der er moderne. De ser noget de godt kan lide og så vil de have det. Uanset hvordan det hænger sammen med resten af værelset.

Børneværelset er tit det rum i huset der har flest farver og det er jo kun dejligt. Børn bliver tiltrukket af farver, noget der lyser og noget der glimter. Udover det skal der naturligvis være plads til alt legetøjet. Derfor har vi her fundet den perfekte lampe til børneværelset. Den kommer alle børn til at elske, og du vil selv i sidste ende blive glad for den. Og her finder du ud af præcis hvorfor.

Regnbue lampe

Det kan være svært at finde ud af hvorfor en Regnbue lampe skal passe ind i det børneværelse, som du så gerne vil have kontrol over at kunne indrette, så det matcher resten af huset. Men du skal tænke på at børn har en anderledes tankegang. De ser den unikke atmosfære som lampen giver og hvordan den passer helt perfekt ind i det drømmeunivers som dit barn skal ud på, når du fortæller godnatistorier. 

Lampen er også sød når den er slukket, og behøver derfor ikke kun at være til nytte i børneværelset når den er tændt. Lampen er nemlig formet som en regnbue med en lille sky, der har et smilende ansigt, på toppen. Når den derimod er tændt kaster den regnbue lys op på væggen. Dette lys er neddæmpet og giver derfor et meget hyggeligt lys. Det er ikke for voldsomt og det er derfor en særlig god lampe til børn der har problemer med mørke. Du kan trygt gøre brug af lampen når dit barn skal sove da den er 100 % sikker. Du skal ikke være bange for at den overopheder eller andet. Udover det har lampen den fantstiske egenskab at være forstyrret med en timer. Så lampen selv slukker efter 20 minutter. Dette er den perfekte tid for dit barn at falde i søvn på.

Som en ekstra ting til dit barn kan lampen sættes til at skifte lys. Dette gør at dit barn har noget at fokusere på lige inden det skal sove. Det er simpelthen en win win situation for alle parter.