Home > Diverse > Få en god jul uden lån med disse to råd

Få en god jul uden lån med disse to råd

Desværre er der mange mennesker uden kongens mønt der vender hver eneste krone for at give dem omkring sig den jul som de føler at de fortjener, og det både varmer mit hjerte og giver mig ondt i maven – for er det ikke tragisk at forældre landet over lever af spaghetti og ingenting for at give deres børn en god og mindeværdig jul? 

Desværre glemmer mange at spare op til julen, og derfor kommer den- og dens økonomiske omfang oftest bag på folk. I denne artikel griber jeg fat i to gode råd til hvordan du kan tjene lidt mere i december, så julen ikke behøves at være en kedelig økonomisk fornøjelse. 

Det er slet ikke så svært som mange mennesker tror, at skrabe et par ekstra tusinde kroner sammen i december – du skal bare vide hvor- og hvad du skal lede efter.

Til at starte med 

Så antager jeg selvfølgelig at du allerede har gjort alt hvad der står i din magt for at spare hverdagens penge. Det vil sige at jeg antager at du er stoppet med at ryge cigaretter, stoppet med at tage lange bade, holder radiatoren på et minimum og har skiftet alle pærer i hele hjemmet ud med LED pærer (som alle ved er mere energibesparende end normale). 

Derudover regner jeg også med at abonnementsfælden er noget du har taget afstand til, og du ikke abonnerer på hverken Netflix, Disney+ eller noget andet i den dur – det koster bare så mange penge at have mange abonnementer. 

Gå i kælderen

I kælderen er der mørkt, koldt og så ligger alle julegavepengene også dernede i form af gamle sager som du ikke har fået solgt helt ud af endnu. Desværre er nogle fanget i ikke at kunne optage lån- og Rki lån kan være tricky. Derfor anbefaler jeg at du tager alle dine gamle sager til en pantsætter, der kan give dig en god vurdering på det hele. 

Det fantastiske ved pantsættere er nemlig at der er ligeglade med om du er i RKI, da de ‘bare’ beholder dine sager, hvis ikke du kan betale dem tilbage rettidigt. Derfor er det det oplagte valg for folk i RKI. 

Uanset om du er i RKI eller ej, så er ‘kældertricket’ et oplagt trick til alle der er interesseret i at lave lidt ekstra kroner her i juletiden – for mange bække små gør som sagt en stor å. 

Leave a Reply