Home > Diverse > Hvad er fordelen ved ergobaby 360?

Hvad er fordelen ved ergobaby 360?

Ergobaby 360 er en type bæresele, der typisk udmærker sig ved at have 4 forskellige bærepositioner for babyens forældre. De 4 forskellige bærepositioner er alle sikre, rare og ergonomisk gode for både babyen i selen og den voksne. De forskellige bærepositioner indebærer, at babyen enten kan sidde indadvendt mod maven, udafvendt fra maven, i hofteposition eller rygposition. For mere læs her https://sneglehuset.com/produkter/ergobaby-360-baeresele-ergonomisk/

Hvad er fordelen ved ergobaby 360?

Ergobaby 360 har den store fordel, at den er skabt til at skabe nærhed mellem baby og forældrer. Ergobaby 360 har desuden et indbygget ergonomisk sæde, som er skålformet, hvilket betyder, at barnet får den bedst mulig sidestilling imens den bæres rundt og skåner samtidig barnets krop. Man kan helt selv justere bredden barnet sidder på og hurtigt skifte siddeposition.  

Nogle ergobaby 360 kommer med justerbart rygpanel, således at barnets ryg og nakke skånes på bedst mulig vis. Ikke nok med det, kommer ergobaby 360 ligeledes med en indbygget hætte, som beskytter barnet med al vind og vejr. Opsummerende er der altså mange fordele for dit barn ved at bruge ergobaby 360. Der er mulighed for 4 forskellige bærepositioner, bæreselen har et ergonomisk og behageligt sæde, den kommer med en masse justerbare dele samt et taljebælte og skulderrem til den voksnes komfort. 

Det er nemlig enormt vigtigt, at forældreren der bruger mange timer for at bære sit barn, ikke kommer unødigt til skade med sin ryg eller lignende. Det tilhørende talje-bælte kan derfor bæres både højt og lavt på kroppen, således at du kan justere de forskellige bærepositioner og tilpasse dem til netop din krop. Med ergobaby 360 kan du forhindres du ikke i at gøre alle dine gøremål, imens du bære rundt på dit barn. Med ergobaby 360 følger der altså en langt større frihed, hvor du samtidig skaber trygge rammer og nærvær for dig og dit barns samhørighed.

Hvilken ergobaby 360 skal jeg vælge? 

Ergobaby 360 blev føst grundlagt af Karin Frost, da hun havde et brændende ønske om at revolutionere måden man bære sit barn på. Sidenhen er der blevet produceret en række typer af ergo 360 modeller. Du kan derfor få den populære bæresele i netop den farve og det materiale, som du føler passer til dig og dit barns ønsker og behov. Er du i tvivl om, prævic hvilken ergo 360 bæresele du skal købe til dit barn, så konsulter gerne med din jordemoder eller henvend til til følgende: https://sneglehuset.com/produkter/ergobaby-360-baeresele-ergonomisk/ 

Leave a Reply