Home > Diverse > En ring du skal gå med resten af livet

En ring du skal gå med resten af livet

Din vielsesring er en ring, som du skal gå med resten af dit liv. Resten af dit liv vil du kigge på ringen og mindes den dag, hvor du blev gift med din udkårne, enten på rådhuset, i kirken eller på stranden. Eller et helt fjerde og meget romantisk sted. Det er en ring, som viser omverden, at du har giftet dig med din udkårne og at du ikke længere – sådan officielt i hvert fald – er ledig på markedet.

Du har sagt ja og der har været vidner og I har nu papirer på hinanden. Og næste skridt er måske at få nogle børn og lave en familie sammen og lade generne føres videre til den næste generation. Men tilbage til vielsesringen – den skal være unik. Den skal være særlig, derfor kan det virkelig anbefales af vælge at få personlige vielsesringe. Men en personlig vielsesring er du sikker på at ingen andre i hele verden går rundt med den samme ring som dig.

Den vil være designet efter dine ønsker, dine tanker, din drømme og din fantasi. Den vil passe præcis til dig og din ægtefælle og symboliserer noget helt særligt og det er en fremragende måde at få lavet noget helt unikt på, som I sammen kan være fælles om og som også bærer en historie med sig. 

Designet er helt op til jer

Hvordan I vil designe jeres vielsesring er helt op til jer, og det er netop det, der gør det specielt. Der er stort set ingen begrænsninger på og I kan næsten være lige så tossede og skøre I vil, eller så håbløst romantiske I vil. Det bestemmer I helt selv og det er det, der gør det så specielt og så unikt. Og ingen behøver at vide, hvad historien bag ringene er. Nogle vil måske spørge henkastet, andre vil være super nysgerrige og nogle vil slet ikke spørge, når de ser den specielle ring på jeres finger. Det er helt op til jer, om I vil gøre noget ud af at fortælle om ringen eller I vil lade det være jeres egen lille søde historie, som kun tilhører jer og ingen andre.

Lad dig inspirere

I kan lade jer inspirere mange steder, kig i magasiner, kig på nettet eller spørg juveleren til råds. Måske har I allerede en idé om det og det skal blot ned på papir og måske skal I hjælpes lidt på vej. Og måske ændrer I holdning til designet når jeres tanker er kommet på papir, fordi det ser anderledes ud end I havde forventet.

Leave a Reply