Home > Diverse > Besøg GreenFrog hvis du har grønne fingre

Besøg GreenFrog hvis du har grønne fingre

Hvis du har grønne fingre, har du muligvis ikke svært ved at finde på kreative projekter i haven. Der er også mange muligheder, og det er en verden, hvor kun fantasien sætter grænser. Med de mange projekter kan der også opstå behov eller muligheder for redskaber og tilbehør.

Hos GreenFrog kan du købe alt til udendørsbrug af maskiner – både til have, park og skov. Der er produkter til både den private hobbybruger af haven til professionelle og uddannede som gartnere og skovarbejdere. Hele udvalget af hjælperedskaber kan du se online på GreenFrog.dk, men de har også en fysisk butik i Holte, hvor alle produkter udstilles.

Hvilke redskaber kan du bruge til din have?

Af maskiner kan nævnes praktiske og effektive af slagsen til fx hækkeklip, trimning af græs, ryddelse af busk og løvblæsere. Mulighederne er mange, og herunder kan du finde inspiration til de forskellige maskiner:

Maskiner til finjustering og oprydning

Hvis du skal rydde op i din have, eller foretage finjusteringer, så den står snorlige, er der naturligvis redskaber og maskiner til dette. Med græstrimmere har du fx mulighed for at trimme din græsplæne, så en fremstår helt perfekt. Det er et fint supplement til en græsslåmaskine, da denne umiddelbart kun tager den mest basale overflade af en græsplæne og ikke kan gøre arbejdet effektivt ved kanterne.

Når du skal få din have til at fremstå perfekt og ryddelig, er en løvblæser eller suger det oplagte valg. På den måde kan du hurtigt fjerne nedfalden løv og blade. Det sker typisk over efteråret, når bladene falder af træerne, at de samler sig i kroge og hjørner af haven. Især vinde kan få bunker af blade til at samle sig, ligesom vinde kan få rodet det hele til igen, så bladene spredes ud over hele din plæne og får den til at se rodet og efterladt ud.

Maskiner til fjernelse af større ting

Du kan også risikere, at der fra forskellige træer falder grene i løbet af året, som samler sig i din have. Disse grene kan være mere omfattende at komme af med, og derfor bør du her overveje en flishugger. Med en enkelt maskine er det muligt for dig at få skåret de mange grene til flis, så de fylder langt mindre. Du kan endda udnytte flis gavnligt andre steder i din have, så på den måde skaber du et naturligt kredsløb, fremfor at ende med at smide grenene ud.

Leave a Reply