Home > Diverse > Rejser til Sri Lanka med Unique Travel

Rejser til Sri Lanka med Unique Travel

Sri Lanka er et land med meget at byde på. Landet har smuk og divers natur med teplantager, majestætiske bjerge, flotte byer og lækre strande. Dyrelivet på Sri Lanka er rigt og diverst med muligheder for elefantsafari, at svømme med hvaler og delfinter og store havskildpadder. 

Kulturen på Sri Lanka er mangfoldig og farverig, med et mangfoldigt folkefærd, masser af historie og med spændende kulturelle traditioner og mad. Muligheden for at opleve gæstfriheden i dette skønne land er uundværlig, med en lokalbefolkning som tager imod dig med åbne arme,

Unique Travel tilbyder forskellige pakkeløsninger på rejser til Sri Lanka, hvor næsten alt er inkluderet i prisen. Du skal blot lade dig inspirere på hjemmesiden Sri Lanka og fortælle hvad du ønsker at opleve, og du vil herefter få en skræddersyet rejsepakke, så du kan komme afsted på din drømme rejse. 

Mange muligheder – du skal blot vælge

Leder du efter en rejse med sol og strand så er Sri Lanka en skøn destination – men øen har også meget mere at byde på! Øen er rig på naturoplevelser, gemte kulturperler, imponerende dyreliv, imødekommende befolkning og lækker mad, som alt sammen kan opleves gennem en pakkerejse med Unique Travel. 

Du kan selv vælge hvor mange dage rejsen skal vare, hvor du gerne vil hen, hvilke aktiviteter du gerne vil på og hvor mange penge du gerne vil bruge på turen. Du fra disse kriterier vil Unique Travel skræddersy en rejse til dine behov, så du får inkluderet alt hvad du ønsker. 

Fem enkle trin til din rejse

Du er ikke mange trin væk fra at komme afsted på din Sri Lanka drømme rejse. Du skal blot gøre følgende:

  1. Ring til Unique Travel og få en uforpligtende snak om dine muligheder og dine drømme for din rejse.
  2. Modtag et udkast til din personlige rejseplan, baseret på din snak med Unique Travel. Herefter kan du melde tilbage om du ønsker noget ændret eller tilføjet.
  3. Bekræft din rejseplan, book rejsen og modtag dine billetter i god tid før afrejse.
  4. Rejs afsted helt uden bekymringer, da Unique Travel’s rejseagenter kun er et opkald væk hvis du har behov for assistance under din rejse.

Tøv derfor ikke med at gå ind på Sri Lanka og bliv inspireret til din næste rejse. Her kan du læse mere om dine muligheder for rejser og aktiviteter på Sri Lanka, tilkøb af oplevelser og hvordan du kan tage kontakt til Unique Travel til en uforpligtende samtale om dine rejse muligheder. 

Leave a Reply