Home > Diverse > 3 gode grunde til at købe havestole fra Sika Design

3 gode grunde til at købe havestole fra Sika Design

Sommeren står for døren, hvilket betyder du igen skal hive de gamle havestole og borde frem fra gemmerne, så du er klar til at nyde det danske sommervejr. Men hvis du, som så mange andre også oplever, står med gamle havestole som trænger til en opfriskning, så har du nu muligheden for at investere i flotte designer havestole, som vil holde i mange somre frem. 

Sika Design byder på flotte eksklusive havestole, som ikke kræver vedligeholdelse. Da møblerne er lavet af rattan, som er et naturligt slidstærkt materiale, kan møblerne holde til vind og vejr, så det lige netop bliver til en investering, da stolene vil holde i mange år. 

1. Et bredt sortiment – havestole til enhver smag

Inde på Sika Designs hjemmeside havestole bydes du på et kæmpe sortiment af forskellige havestole i forskellige designs og farver. Du kan blandt andet finde spisebordsstole, altså havestole med armlæn. Du kan også finde caféstole, enten med eller uden armlæn og flotte havestole i lænestols design. 

Til mange af havestole designs kan du tilkøbe hynder, som bliver skræddersyet af egen systue så de passer til præcis den havestol, som du ønsker. 

2. Flot design som ikke kræver nogen vedligeholdelse

Alle havestole fra Sika Design er håndlavede design af dygtige kurvemagere, som anvender rattan til at flette møblerne. Derudover er stolene håndmalede, således de er naturtro til rattans udseende. Havestolene er lakeret med aluminium, eller lavet af kunstige fibre, som begge er vejrbestandige materialer, som giver dig muligheden for at have dine havestole stående udenfor året rundt. 

Møblerne kræver ingen vedligeholdelse, da de er lavet af stærkt materiale som holder til al slags vejr. Derudover er de nemme at rengøre, da du blot har behov for en våd klud med sæbevand til at tørre det værst snavs væk. 

3. Bæredygtighed er i højsædet hos Sika Design

Sika Design går ind for bæredygtige designs. Dette er også grunden til brug af rattan i fremstillingen af havestole. Rattan er verdens næsthurtigste græsart som vokser som vinstokke op ad træerne i regnskovene i Indonesien. Det er et massivt materiale som er uopslideligt og holder i mange generationer. 

Rattan er en miljøvenlig ressource som ikke kræver store maskiner for at høste. Selve produktionen af havestolene er håndflettet rattan, og dermed er der ikke behov for lim i produktionen. 

Du kan derfor med god samvittighed forkæle dig selv med nye havestole, velvidende at produktionen af dine møbler er bæredygtig, samt at du får et produkt der er slidstærkt og vil holde mange somre frem. 

Leave a Reply