Home > Diverse > Et kursus der kan ændre dit liv for evigt

Et kursus der kan ændre dit liv for evigt

Har du overvejet at tage et kursus, som du vil have gavn af resten af dit liv? Et kursus som giver dig værktøjer og metoder til at håndtere et af livets vigtigste ting, nemlig dit sind. Et kursus som du kan bruge igen og igen og hvor øvelserne aldrig bliver for gamle eller outdated, men som kan tages frem når som helst og hvor som helst.  Et kursus, der er med til at hjælpe dig med at opnå dit ting i livet, som du vil opnå, de ting, som du har drømt om og som har en stor betydning i dit liv – enten i forhold til dit job, dine mål, dine drømme og din personlige udvikling. Hvis du vil noget mere, så ta’ et mindfulness kursus og få mere livsbevidsthed.dk

Små ændringer store resultater

Er det ikke det, vi alle går og drømmer om? Et liv i fred og ro, hvor vi har det godt og afslappet og ikke føler at vi farer rundt i hamster-hjulet og løber efter de ting, som vi måske ikke helt ved, hvad er. Med et mindfulness kursus bliver dit liv enklere. Det bliver nemmere. Fordi du finder ud af, at du ikke behøver at forholde dig til alle dine tanker. Du behøver ikke at have en holdning til alle dine tanker, eller blive bange for dem eller blive sur på dem. Tanker kommer og går og er en blanding af erfaringer, oplevelser, ting vi har set og hør og fået at vide i vores barndom og ungdom.

Et liv i fred og ro

Det aller-fedeste ved mindfulness er, at det er ganske små ting, som gør en stor forskel for dig. Små ting, som måske virker underlige, ubetydelige eller direkte åndsvage, men når du er i gang, så har det en betydning for dig som person og for dit liv som helhed. De øvelser du får, er nemlig øvelser, som hjælper dig med at lære dig selv bedre at kende, at håndtere nogle af livets store udfordringer og give dig et grundigt og dybt indblik i, hvad du egentligt går og tænker over til hverdag. 

Et kursus kan enten være online eller du kan tilmelde dig et hold i nærheden af dig, hvor du mødes med en underviser, som har et hold. Begge ting er gode ting, det er op til dit humør og dit temperament. Meget af det foregår med lukkede øjne, så et online-kursus kan sagtens være det rigtige for dig. 

Læs også Hvad kan mindfulness gøre for dig? hos cityapp.dk.

Leave a Reply