Home > Diverse > Ønsker du også at genbruge?

Ønsker du også at genbruge?

Skanderborg Produkt

Går du også meget op i genbrug? Ønsker du ikke, at dit jern og metal skal gå til spilde? Hvis du kan nikke genkendende til disse to spørgsmål, så er Skanderbor Produkt stedet for dig.

Ved at følge dette link Skrothandel i Horsens kommer du direkte ind på deres hjemmeside, hvor du eksempelvis kan købe diverse former for jern og metal, som Skanderborg Produkt har købt af andre og derved sælger videre.

Det er en helt igennem fantastisk måde at sørge for, at vi ikke smider for meget jern og metal ud, men at andre rent faktisk kan få nytte af det, vi ikke længere selv ønsker at gøre brug af.

Der er mange, der ikke tænker over, at dette også kan være tilfældet med eksempelvis jern og metal. Siden man ofte blot hører om, at tøj og glas skal genbruges. Men man kan blive overrasket over hvor mange ting, man rent faktisk kan og derved også burde genbruge.

Jern og metal

Formålet med at Skanderborg Produkt køber dit eller din virksomheds jern og metal, er at det derved vil blive benyttet til genvinding. Det kommer derfor til at spille en stor rolle for at bevare et godt miljø, og det er jo noget, vi alle sammen i den grad ønsker for vores verden.

Jern og metal kan nemlig smeltes om og efterfølgende bruges til ny produktion.

Så hvis du derfor ønsker at bidrage aktivt til at støtte miljøet, samtidig med at du naturligvis også kommer til at tjene en skilling for at sælge dit jern og metal, så burde du i den grad kontakte dem for at høre mere og arrangere et køb af dit jern og metal.

Når du eksempelvis skal have bygget om, så vil du hurtigt opdage, at der er rigtig mange komponenter, der rent faktisk indeholder jern og metal. Og helt sikkert også mange flere komponenter end du i første omgang er klar over. Det kan blandt andet være, at du skal have skiftet vandhane eller have lavet gulvvarme og i den forbindelse skrotte alle de gamle radiatorer, og hvis det er tilfældet, så skal du bare tage fat i Skanderborg Produkt i stedet for at tage ud på genbrugspladsen.

Jerntyper der købes

For at gøre det meget nemt og enkelt for dig kommer der her en liste over nogle af de forskellige former for jern og metal, som Skanderborg Produkt rent faktisk ønsker at købe af dig, så du ikke kontakte dem forgæves.

 • Aluminium
 • Batterier
 • Bly
 • El motorer
 • Jern
 • Kabler
 • Messing
 • Zink
 • Rustfri
 • Kobber
 • Bly

3 Responses

Leave a Reply